Airlaid pochettes voor de horeca


Wat voor horecagelegenheid u ook heeft, de bestekpochettes van Multi Map zijn ideaal. Naast onze reguliere pochettes of bestekzakjes, hebben we natuurlijk ook de luxe airlaid variant in ons assortiment. Dit zijn luxe airlaid servetten, die zijn gevouwen in bestekvouw zodat ze de functie van een bestekzakje overnemen. De airlaid kwaliteit betekent dat de pochetten de look en feel van een linnen servet hebben. De airlaid pochettes van Multi Map zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk: het enige wat gedaan hoeft te worden, is het bestek in de pochettes steken. Zo kunt u dus altijd snel en stijlvol uw bestek aan uw gasten presenteren!
Lees meer...

Airlaid Pochette bedrukken

Airlaid Pochette  bedrukken
Airlaid Pochette  bedrukken
Airlaid Pochette  bedrukken
Airlaid Pochette  bedrukken
Airlaid Pochette  bedrukken
Airlaid Pochette  bedrukken
Airlaid Pochette  bedrukken
Airlaid Pochette  bedrukken

Airlaid pochettes voor een aantrekkelijke prijs

In onze webshop kunt u met het grootste gemak uw airlaid bestekpochettes bestellen in allerlei kleuren en uitvoeringen. De prijs van deze airlaid pochettes? Dat hangt helemaal af van uw wensen. Wilt u de airlaid pochettes bijvoorbeeld laten bedrukken met uw logo, (bedrijfs)naam of een andere tekst? Dan verschilt de prijs van wanneer u kiest voor de airlaid bestekpochettes in een van onze standaard uitvoeringen. Zo heeft Multi Map voor ieder budget een passende oplossing. 

 

Meer weten over onze airlaid pochettes?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze airlaid pochettes? Maak een afspraak, vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op over onze mogelijkheden! We adviseren u graag over bestekpochettes en andere onderdelen van uw tafelaankleding.

Afspraak maken
Afspraak maken
Bezoek onze inspirerende showroom en laat u verrassen wat de mogelijkheden zijn. Bel even voor het maken van een afspraak en wij zorgen dat de koffie en een adviseur voor u klaar staat.
Neem contact op
Voor meer informatie of vragen over ons aanbod kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u graag op weg. Samen kijken we naar de beste oplossing.
Vraag een brochure aan
Vraag een brochure aan
Download of vraag onze folders aan. Laat u inspireren. Wellicht tot binnenkort en mogen we u als (nieuwe) klant begroeten.