Hotelmappen op maat gemaakt voor de horeca

 

Iedereen is bekend met het feit dat, waar ze ook naartoe gaan op vakantie, ze op de kamer verwelkomd worden middels een hotelmap. In deze hotelmappen staat dan informatie over het hotel, de service die geboden wordt, de mogelijkheden tot het boeken van eventuele excursies en de meest belangrijkste telefoonnummers van zowel het hotel als de omgeving van het hotel. En wat is er nou leuker dan hotelmappen waarop het logo van uw hotel staat? Bij Multi Map maken we deze hotelmappen met logo speciaal voor u op maat. Naast het bieden van informatie, kunt u deze hotelmappen ook laten functioneren als een ruimte voor briefpapier, het aanbieden van ansichtkaarten en brochures. Alles om het verblijf van uw gasten nog aangenamer te maken.
Lees meer...

 

Straal uniformiteit uit met uw huisstijl

Uw huisstijl is iets waar u trots op bent, dus laat dit dan ook zien. Het is toch veel mooier wanneer alles binnen uw hotel/restaurant één uniforme uitstraling heeft, dan dat het overkomt als een samengeraapt zooitje. Waar vaak gedacht wordt dat naamsbedrukte producten erg duur zijn, bewijzen we bij Multi Map graag het tegendeel. Al onze hotelmappen zijn van een topkwaliteit en worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Voor elk budget hebben wij de juiste oplossing, daar werken we samen met u als klant naartoe.

 

Naast hotelmappen kunt u bij ons nog veel meer laten personaliseren. Wat dacht u van eenzelfde soort map als menukaart en als rekeningmapje? Daarnaast kan de huisstijl ook doorgetrokken worden in uw tafelaankleding zoals de servetten, bestekzakjes, pocketnapkins, napkin sleeves, onderzetters en de placemats. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.