Bestekzakjes kopen voor de horeca

 

Wat voor horecagelegenheid u ook heeft, de bestekpochettes van Multi Map zijn ideaal. Het grote voordeel van bestekpochettes is dat uw personeel geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het recht inrollen van het bestek in een servet. Het enige wat gedaan hoeft te worden, is het bestek in de pochettes steken. Met bestekpochettes bent u in een handomdraai verzekerd van een perfecte tafelaankleding. En wie net dat beetje extra wil, kan bij Multi Map terecht voor gepersonaliseerde horeca bestekzakjes.
Lees meer...

Bestekzakjes voor de horeca

Bestekzakjes zijn ideaal voor uw hotel, restaurant of eetcafé. U en uw personeel hebben geen gedoe meer met het recht inrollen van het bestek en de kans dat het er niet netjes uitziet is ook erg klein. Dankzij onze bestekzakjes hebben uw gasten altijd een net bestek en een servet naast zich liggen, waar ze zowel bewust als onbewust mee bezig zullen zijn. Bovendien zijn bestekzakjes een mooi én betaalbaar visitekaartje voor uw bedrijf. 

 

Goedkope bestekzakjes online bestellen

In onze webshop kunt u eenvoudig uw bestekpochettes online bestellen. De papieren bestekzakjes bij Multi Map zijn voordelig én van hoge kwaliteit. Wat de prijs is van deze bestekzakjes? Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen. U kunt bijvoorbeeld de bestekzakjes laten bedrukken met uw naam, logo of een andere tekst, maar ook kunt u bij Multi Map verschillende standaard papieren bestekzakjes kopen. Zoals u ziet, wij hebben voor elk budget een oplossing. Het maakt ons niet uit of u nu een tekst, een logo of een compleet menu op uw bestekzakjes wilt laten drukken, bij ons is alles mogelijk. Het is in ieder geval belangrijk dat de bedrukte bestekzakjes aansluiten bij uw huisstijl en de uitstraling die u met uw bedrijf wilt uitstralen: landelijk, chic, modern of klassiek. U wenst, wij draaien.

 

Bestekzakjes kopen? Plaats uw bestelling of neem contact op!

Het uitgebreide assortiment bestekzakjes van Multi Map bevat een aantal verschillende series, met elk een unieke eigen stijl. Hierbij kunt u onder andere denken aan de series Lima, Oslo, Bari, Kraft en Eco-line. Alle series in ons assortiment zijn stijlvol en tijdloos. Altijd een schot in de roos, dus! Onze Eco-Line bestekzakjes zijn bovendien milieubewust, want ze bestaan uit 100% gerecycled materiaal. Wilt u meer weten over de bestekzakjes van Multi Map? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uw favoriete bestekzakjes al gevonden? Schroom dan niet om uw bestelling te plaatsen. Neem voor vragen of informatie contact met ons op. De adviseurs van Multi Map staan u graag te woord!