GastroSleeve bestellen

Maak indruk met GastroSleeve

 

Bent u toe aan wat vernieuwing op het gebied van uw bestekpresentatie? Maak kennis met de GastroSleeve: de nieuwe en verbeterde versie van de airlaid wikkel en de de naperole. Er is gebruikt gemaakt van een zacht airlaid servet, met de luxueuze look en feel van linnen. Door gebruik te maken van deze insteek servetten creëert u niet alleen een luxe uitstraling, het zorgt er ook nog eens voor dat uw bestek schoon blijft en dat alles netjes op z’n plek blijft. Een echte win-win situatie dus.
Lees meer...

Maak indruk met GastroSleeve

Klinkt interessant, zo’n GastroSleeve! Maar wat is het precies? We leggen het uit: de GastroSleeve is een airlaid servet in het formaat van 40 x 40 cm dat op ingenieuze wijze is gevouwen naar een formaat van 23,5 x 7,2cm, waar u uw bestek in kunt steken. Daarnaast hebben we de GastroSleeve voorzien van een prachtige, haarscherpe full colour bedrukte sleeve. Bent u al overtuigd? Dan vindt u de GastroSleeve is in onze webshop in maar liefst zeven verschillende uitvoeringen. 

 

Benieuwd naar de GastroSleeve? Neem contact op!

Bent u al overtuigd van de GastroSleeve? Of heeft u nog vragen over dit product? Onze medewerkers helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op, of plan een bezoek aan onze showroom. Wilt u de GastroSleeves liever bedrukken met uw eigen logo? Ook dat is natuurlijk mogelijk bij Multi Map. Informeer gerust naar de mogelijkheden!