Servetten kopen voor de horeca

 

Een goede eerste indruk is belangrijk. Om ervoor te zorgen dat uw horecagelegenheid een goede indruk achterlaat, is een persoonlijke, vriendelijke en nette uitstraling onmisbaar.  Bij Multi Map vindt u een uitgebreid aanbod aan tafelaankleding voor de horeca. En bij een mooi gedekte tafel zijn papieren servetten natuurlijk onmisbaar. Wilt u servetten kopen die helemaal passen bij de uitstraling van uw bedrijf? Lees verder op deze pagina en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer...

Horeca gepersonaliseerde servetten kopen

Waar papieren servetten ideaal zijn om bijvoorbeeld te gebruiken tijdens buffetten of andere feestelijke gelegenheden, zijn de servetten die u bij Multi Map kunt kopen ook perfect voor dagelijks gebruik. Natuurlijk is de toepassing van deze servetten afhankelijk van de soort horecagelegenheid. Waar in een eetcafé of friettent papieren servetten prima op hun plaats zijn, zou u bij een wat chiquer restaurant wellicht ook kunnen kiezen voor luxere airlaid variant.

 

Online servetten kopen bij Multi Map

Wat voor servetten u ook wilt bestellen, bij ons is alles mogelijk. Wij bedrukken zowel de airlaid als de papieren servetten met datgene wat u wilt, of dat nou de bedrijfsnaam, het logo of een hele andere tekst is. De servetten die u bij ons kunt kopen, zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, kwaliteiten en kleuren. Hierdoor vindt u bij ons altijd de servetsoort die aansluit bij uw bedrijf en uw persoonlijke wensen. En wist u dat al onze servetten met trots in Nederland worden geproduceerd? Dit doen we helemaal in eigen beheer. Zo kunnen wij u gegarandeerd voorzien van uitstekende kwaliteit, originele toepassingen en korte levertijden.

 

Servetten bestellen? Onze adviseurs helpen u graag verder

Nieuwe servetten kopen, maar wilt u eerst weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of hebt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend via telefoon of e-mail contact op met één van de adviseurs van Multi Map. Zij helpen u graag met een persoonlijk en passend advies. Ook wanneer u op zoek bent naar meer inspiratie, bent u natuurlijk welkom in onze showroom. Bel ons voor een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden.