Papieren servetten bedrukken

 

Bedrukte servetten mogen bij een perfecte tafelaankleding in de horeca natuurlijk niet ontbreken. Bij Multi Map bent u aan het juiste adres voor de mooiste servetten van een hoge kwaliteit, geschikt voor werkelijk elke gelegenheid. Van onze elegante Airlaid servetten met een linnen uitstraling tot een enorme reeks praktische papieren servetten. Bekijk ons aanbod aan te bedrukken servetten op deze pagina!
Lees meer...

Bedrukte servetten voor het promoten van uw boodschap

Waar servetten vroeger alleen bedoeld waren voor hygiënische doeleinden van de gast, is het tegenwoordig ook een effectieve vorm voor horecagelegenheden om hun boodschap te promoten. Het grote voordeel van bedrukte servetten is dat uw gasten langere tijd geconfronteerd worden met uw boodschap en tegelijkertijd niet te maken hebben met boodschappen van uw concurrent. Het is dus een subtiele, doch effectieve manier om uw klant te bereiken. Wanneer u uw servetten bijvoorbeeld met uw logo of naam laat bedrukken, sluiten deze altijd perfect aan bij uw eigen huisstijl. Zeker wanneer u kiest voor de juiste kleur en het juiste dessin. En aangezien het assortiment servetten bij Multimap erg breed is, vindt u altijd de servet die bij uw bedrijf past.

 

Papieren servetten bedrukken: airlaid of papier?

Als u kiest voor de servetten van Multimap, dan kunt u kiezen uit papieren of airlaid servetten. Qua papieren servetten kunt u bij ons kiezen uit zowel 3 laags als 4 laags. Een 4 laags papieren servet is dikker, dus steviger, maar dus ook duurder. Wanneer u besluit om airlaid servetten te laten bedrukken met uw logo, dan kiest u voor servetten van een hoge kwaliteit Non Woven. Dit geeft servetten dezelfde eigenschappen als een linnen servet, zoals de kwalitatieve en sterke uitstraling. U ziet het, voor welke servetsoort u ook kiest, bij ons zit u altijd goed. Bent u geïnteresseerd in het laten bedrukken van papieren servetten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs en vraag om een offerte.