Rekeningmapjes op maat gemaakt voor de horeca

 

Het einde van de avond is aangebroken en het is tijd om de rekening aan uw gasten te overhandigen. Vanzelfsprekend wilt u de avond afsluiten in stijl. En wat is een betere manier om dit te doen, dan met een rekeningmapje of rekeningbakje dat past binnen de stijl van uw zaak? Zo maakt u de tafelaankleding van uw horecazaak helemaal compleet en zorgt u voor een onvergetelijke indruk bij uw gasten! Bij Multi Map vindt u rekeningmapjes met een prachtige professionele uitstraling. En zoals u van ons gewend bent, vindt u de rekeningmapjes en rekeningbakjes in talrijke verschillende kleuren, formaten stijlen en uitvoeringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rekeningmapje in dezelfde stijl als uw menukaart?
Lees meer...

Rekeningmapjes

Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes

Gepersonaliseerde rekeningmapjes 

De rekeningmapjes die u bij Multi Map vindt, kunnen bovendien volledig worden aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Ze worden speciaal voor u op maat gemaakt door Multi Map. Zo bent u ervan verzekerd dat u een rekeningmapje vindt dat volledig past bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld dat het rekeningmapje ruimte bevat voor een creditcard of een naamkaartje? Of wilt u de rekeningmapjes laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of iets anders? Laat het ons weten, en wij maken het met veel plezier voor u!

 

Meer weten over onze rekeningmapjes?

Heeft u vragen over de rekeningmapjes of rekeningbakjes van Multi Map? Of kunt u het product dat u zoekt niet vinden op deze pagina? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee over een passende oplossing!

Afspraak maken
Afspraak maken
Bezoek onze inspirerende showroom en laat u verrassen wat de mogelijkheden zijn. Bel even voor het maken van een afspraak en wij zorgen dat de koffie en een adviseur voor u klaar staat.
Neem contact op
Voor meer informatie of vragen over ons aanbod kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u graag op weg. Samen kijken we naar de beste oplossing.
Vraag een brochure aan
Vraag een brochure aan
Download of vraag onze folders aan. Laat u inspireren. Wellicht tot binnenkort en mogen we u als (nieuwe) klant begroeten.