Rekeningmapjes

Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes
Rekeningmapjes

Rekeningmapjes

Rekeningmapjes op maat gemaakt voor de horeca

 

Het einde van de avond is aangebroken en het is tijd om de rekening aan uw gasten te overhandigen. Vanzelfsprekend wilt u de avond afsluiten in stijl. En wat is een betere manier om dit te doen, dan met een rekeningmapje of rekeningbakje dat past binnen de stijl van uw zaak? Zo maakt u de tafelaankleding van uw horecazaak helemaal compleet en zorgt u voor een onvergetelijke indruk bij uw gasten! Bij Multi Map vindt u rekeningmapjes met een prachtige professionele uitstraling. En zoals u van ons gewend bent, vindt u de rekeningmapjes en rekeningbakjes in talrijke verschillende kleuren, formaten stijlen en uitvoeringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rekeningmapje in dezelfde stijl als uw menukaart? Lees meer...

Productomschrijving

Gepersonaliseerde rekeningmapjes 

De rekeningmapjes die u bij Multi Map vindt, kunnen bovendien volledig worden aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Ze worden speciaal voor u op maat gemaakt door Multi Map. Zo bent u ervan verzekerd dat u een rekeningmapje vindt dat volledig past bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld dat het rekeningmapje ruimte bevat voor een creditcard of een naamkaartje? Of wilt u de rekeningmapjes laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of iets anders? Laat het ons weten, en wij maken het met veel plezier voor u!

 

Meer weten over onze rekeningmapjes?

Heeft u vragen over de rekeningmapjes of rekeningbakjes van Multi Map? Of kunt u het product dat u zoekt niet vinden op deze pagina? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee over een passende oplossing!