Een luxe presentatie met Napkin Sleeves

 

Bent u op zoek naar een chique bestekpresentatie, als aanvulling op de rest van uw tafelaankleding? Overweeg dan eens onze napkin sleeves: een combinatie van onze stijlvolle airlaid servetten, met een haarscherpe full colour bedrukte band. De airlaid servet wordt op een ingenieuze wijze gevouwen en voorzien van een gepersonaliseerd bedrukt bandje, natuurlijk gemaakt van een hoogwaardige papierkwaliteit.
Lees meer...

Laat uw Napkin Sleeves bedrukken door Multi Map

De presentatie van een de Napkin Sleeve is bijzonder stijlvol, maar daarnaast is de Napkin Sleeve ook te bedrukken met uw logo of boodschap. Dit doet Multi Map geheel in eigen beheer, in Nederland. Zo bent u verzekerd dat uw Napkin Sleeves niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook bijzonder snel bij u geleverd zullen worden. Bent u al overtuigd? Of heeft u nog vragen over dit product? Neem contact op met een van onze adviseurs, zij vertellen u graag over de mogelijkheden van onze Napkin Sleeves!

 

Uw bestekpresentatie is onze specialiteit

Bij Multi Map vindt u naast Napkin Sleeves nog een aantal andere innovatieve manieren om uw bestek te presenteren aan uw gasten. Van de klassieke bestekzakjes tot luxe airlaid bestekpochettes tot de innovatieve en tijdbesparende pocket napkins: er is voor iedere situatie of gelegenheid een passend product te vinden, dat natuurlijk ook prachtig aansluit bij de rest van uw tafelaankleding. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom, waar onze medewerkers natuurlijk voor u klaarstaan met een passend advies en een heerlijke kop koffie.