Pocket Napkins kopen voor de horeca

 

Pocket napkins zijn een gepatenteerde variant op de bestekpochette. Waar bij een bestekpochette zowel het servet als het bestek nog ingestoken dienen te worden, hoeft u bij een pocket napkin alleen nog het bestek in te steken. Pockets napkins dienen zelf namelijk als volwaardige, grote servetten. De Pocket Napkins zijn gemaakt van airlaid of tissue, waarbij de insteek het bestek op de juiste plaats houdt. Dit heeft voor uw personeel dus alleen maar praktische voordelen die tijdbesparend werken. En die extra tijd kunnen ze weer besteden aan het verwennen van uw gasten!
Lees meer...

Pockets napkins in uw huisstijl bestellen

Het aanbod aan Pocket Napkins bij Multi Map is bijzonder divers. Zo kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende kleuren en materialen. Wilt u dat uw pocket napkins niet alleen qua kleur, maar ook qua naam en/of logo helemaal aansluiten bij uw huisstijl? Denk er dan eens over na om uw pocket napkins door Multi Map te laten bedrukken met het logo van uw zaak, of met een tekst naar keuze. Met uw persoonlijke bedrukte Pocket Napkins maakt u zonder twijfel een onvergetelijke indruk op uw gasten.

 

Meer weten over onze pockets napkins?

Heeft u meer vragen over deze bijzondere variant van de bestekpochette? Of ontvangt u graag meer informatie over dit project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij vertellen u meer over de mogelijkheden van Pocket Napkins, ook in combinatie met andere elementen van uw tafelaankleding.