Tafellopers kopen

 

Bent u op zoek naar een manier om de uitstraling van uw horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen?  Zoek niet verder, want uw horecabedrijf steelt de show met een mooie tafelaankleding. Met een tafelloper geeft u werkelijk elke gelegenheid net dat beetje extra. Of u nu een moderne zaak hebt, een sjiek restaurant of een eetcafé: bij Multi Map vindt u voor iedere gelegenheid de juiste producten met een hoge kwaliteit.Als onderdeel van uw tafelaankleding kunt u kiezen voor een tafelloper van papieren of airlaid kwaliteit. Lees verder en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer...

 

Horeca tafellopers kopen bij Multi Map

Bij Multi Map kunt u tafellopers kopen die geschikt zijn om in diverse soorten horeca gelegenheden gebruikt te worden. Of ze nu een klassieke of moderne tafel moeten bedekken; met de luxe tafellopers van Multi Map kunt u de uitstraling creëren die bij uw bedrijf past. Wij bieden zowel luxe airlaid tafellopers als goedkope papieren tafellopers aan. Het grote voordeel van de premium airlaid papieren tafellopers van Multi Map is dat deze de uitstraling hebben van fijn linnen, maar daarnaast de voordelen hebben van de papieren variant. Dit maakt ze tot de ideale tafelloper voor de horeca, want na eenmalig gebruik kunnen ze eenvoudig vervangen worden door een nieuwe. Bovendien zijn het comfort en de kwaliteit veel beter zijn dan die van papier. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van tafellopers, bij Multi Map vindt u altijd een variant die bij uw bedrijf past.

 

Tafelloper kopen in diverse kleuren

In ons ruime assortiment vindt u altijd de papieren tafelloper die bij uw huisstijl past. Dit komt doordat onze papieren tafellopers verkrijgbaar zijn in 22 verschillende kleuren. En wanneer u de tafelloper in een andere kleur kiest dan het onderliggende tafelkleed, kunt u een prachtige uitstraling creëren. Eén ding is zeker: uw tafelaankleding wordt compleet met een tafelloper. U kunt uw papieren tafelloper combineren met andere elementen voor een mooi resultaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bijpassend tafelkleed of servetten in een mooie contrasterende kleur?

 

Tafellopers kopen? Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in één van onze tafellopers? Of bent u op zoek naar meer informatie? Onze adviseurs vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. Wanneer u op zoek bent naar meer inspiratie, bent u bovendien altijd welkom voor een bezoek aan onze showroom. Neem contact op!