Bestekzakjes bedrukken

https://www.multimap.be/bestekzakjes-bedrukken.html

Bestekzakjes bedrukken

 

Werkt u in een hotel, restaurant of eetcafé? Dan begrijpt u als geen ander dat kwalitatieve bestekzakjes onmisbaar zijn. Bestekzakjes maken het voor uw personeel gemakkelijk om bestek in een mum van tijd op tafel te presenteren. Het enige wat u vooraf hoeft te doen, is het bestek in de bestekzakjes steken. Onze onbedrukte en bedrukte bestekzakjes zijn namelijk standaard voorzien van servetten.
Lees meer...

 

Unieke bestekzakjes met logo 

Bestekzakjes zorgen niet alleen voor een fraaie tafelaankleding; ze hebben ook nog een andere functie. Ze dienen namelijk ook als visitekaartje van uw horecagelegenheid. U kunt er namelijk voor kiezen om bestekzakjes met logo te laten bedrukken bij Multi Map. Dit is een zeer betaalbare manier om de naamsbekendheid van uw horecagelegenheid te vergroten. Wilt u liever bestekzakjes zonder logo? Ook dan kunt u bij ons terecht.

 

Bedrukte bestekzakjes horeca 

Niet alleen uw personeel is gebaat bij vooraf gevulde bestekzakjes. Ook uw gasten zullen het gemak van uw (bedrukte) bestekzakjes ervaren. Zij hebben namelijk altijd het benodigde bestek en een servet binnen handbereik. En mochten zij nog meer bestek nodig hebben, dan kan uw personeel direct een nieuw onbedrukt of bedrukt bestekzakje komen brengen.

 

Goedkope bestekzakjes online bestellen 

Wilt u uw eigen, unieke bestekzakjes bedrukken? Dan wilt u vast weten waar u bestekzakjes goedkoop kunt bestellen. In Multi Map vindt u een ideale partner voor het bedrukken van bestekzakjes met logo en/of tekst. Wij bieden namelijk voor iedere horecagelegenheid een oplossing. Ook als u een laag budget heeft en op zoek bent naar goedkope bestekzakjes.

Kiest u ervoor om bestekzakjes te bedrukken met uw eigen logo of een tekst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Naar aanleiding van uw wensen stellen wij graag een offerte voor u op.