Menukaarten op maat

 

Niets is zo belangrijk als de eerste indruk. Om te zorgen dat u een goede indruk achterlaat bij uw gasten, is een vriendelijke, nette en persoonlijke uitstraling van groot belang. Onze menukaarten op maat dragen bij aan deze uitstraling. Uw nieuwe menukaart vormt samen met de aankleding van uw tafel uw visitekaartje. Bij ons bent u op de juiste plek voor luxe horeca menukaarten. Doordat we de menukaarten op maat maken, kunt u kiezen voor een menukaart design dat volledig aansluiten bij uw wensen.
Lees meer...

Nieuwe menukaarten met logo bestellen?

Zoekt u een unieke nieuwe menukaart met logo? Laat Multi Map het ontwerp voor uw menukaart maken. Wij ontwerpen uw menukaarten in materialen en een uitvoering die de uitstraling van uw bedrijf weerspiegelen. De opties voor het ontwerp van uw menukaart zijn zeer divers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 2-Luik of een 3-Luik? Het ontwerp van de menukaart kan worden afgewerkt in een linnen, leer, hout of een metallic uitvoering.Wij ontwerpen uw menukaarten precies zoals u dat wilt.

 

Menukaart laten maken bij Multi Map

Wilt u graag een nieuwe menukaart kopen, maar staan de menukaarten van uw keuze niet in onze webshop? Overweeg dan eens om een menukaarten te laten maken. Bij Multi-map leveren we menukaarten op maat. Het design van de menukaart ligt volledig in uw handen. Zo bent u verzekerd van een menukaart op maat, die aansluiten op al uw wensen.

 

Menukaarten met een persoonlijk design kopen

Wij produceren uw menukaarten op maat in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij u gegarandeerd dat uw nieuwe menukaarten van uitstekende kwaliteit zijn. Bovendien kunnen wij uw menukaart snel leveren. Wilt u een nieuwe menukaart laten maken die volledig aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf? De adviseurs van Multi Map helpen u graag verder. U kunt vrijblijvend contact opnemen via telefoon of e-mail. Ook bent u voor aanvullende informatie of inspiratie welkom in onze showroom. Bel ons voor een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden.