Placemats kopen

 

Placemats zijn een praktische én mooie vorm van tafelaankleding in uw bedrijf. Natuurlijk wilt u dat placemats niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de uitstraling van uw horeca bedrijf. Daarom kunt u bij Multi Map kiezen uit een uitgebreide selectie aan kleuren en materialen. Maar ook kunt u ervoor kiezen om de papieren placemats te laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of met een kleurplaat voor de kinderen. Bij ons vindt u dus voor elke horecagelegenheid de juiste placemats, die u ook met het grootste gemak online kunt kopen in onze webshop. Lees verder en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer...

 

Placemats kopen voor iedere gelegenheid

Op het gebied van placemats bestellen, bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo hebt u de keuze uit diverse kleuren, materialen en formaten. U kunt bij ons dus altijd een placemat vinden die helemaal past bij uw huisstijl. Onze papieren placemats zijn bij uitstek geschikt voor diverse gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een eetcafé. Zoekt u placemats voor een chique gelegenheid? Dan zijn onze airlaid varianten een goede keuze. Onze airlaid horeca placemats staan niet alleen mooi en decoratief, maar ook zijn ze bijzonder efficiënt in gebruik. Ze hebben dezelfde uitstraling als luxe linnen tafelaankleding, maar alle gemakken van andere disposable artikelen.

 

Placemats als onderdeel van uw tafelaankleding

Placemats zijn slechts één onderdeel van uw tafelaankleding. U kunt ze naar hartelust combineren met diverse andere elementen, om zo tot een tafelaankleding te komen die helemaal past bij de uitstraling van uw bedrijf. U kunt onze placemats bijvoorbeeld met het grootste gemak combineren met verschillende andere producten uit het assortiment van onze webshop.Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons aanbod aan tafelkleden,tafellopers of servetten.

 

Placemats kopen? Plaats uw bestelling of neem contact op!

Heeft u vragen over het bestellen of laten bedrukken van uw placemats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uw favoriete placemat al gevonden? Schroom dan niet om deze direct online te kopen. Des te eerder geniet u samen met uw gasten van het eindresultaat. Neem voor vragen of informatie contact op en één van de adviseurs van Multi Map staat u graag te woord.